Wellington Winery

Acties

Graag willen wij u kennis laten maken met ons nieuw wijnhuis in Piemonte Italië

Dacapo Piemonte Italië:

Dacapo werd opgericht in 1997 en fuseerde in 2017 met Cà en Balos, om typische wijnen te maken, met een direct herkenbare afdruk, onze passie voor respectievelijk het grondgebied van Monferrato en Langhe weerspiegelen, onze liefde voor de druiventeelt en onze zorg voor het wijnbereidingsproces.

Respect voor en bescherming van het grondgebied en de biodiversiteit zijn de principes waarop ons bedrijf is gebaseerd. Wij zetten ons met passie in voor het cultiveren van inheemse wijnstokken van Langhe en Monferrato.

Ons doel is om het gebruik van chemicaliën en pesticiden te minimaliseren omdat we van mening zijn dat landbouw bio-duurzaam moet zijn en om deze reden zijn we sinds 2019 biologisch gecertificeerd. Wij gebruiken daarom alleen natuurlijk afgeleide producten zoals koper en zwavel en natuurlijke producten die zorgen voor een betere interactie tussen het gewas en de bodem.

Proefdoos bestellen voor een speciale prijs van € 77,45 i.p.v. € 92,45 per doos (6 flessen) incl. verzendkosten):

1 fles Grignolino D’Asti D.O.C, 1 fles 2016 Barbera D’Asti Superiore, 1 fles Langhe Dolcetto D.O.C., 1 fles 2017 Monferrato Rosso D.O.C. Da Uve Nebbiolo, 1 fles Moscato D’Asti D.O.C.G., 1 fles 2016 Barolo D.O.C.G.

Bestellen: info@wellingtonwinery.nl

Maandelijks abonnement op een wijndoos:

Het is het mogelijk om voor € 45,00 (middel selectie) of € 75,00 (top selectie) wijnen maandelijks te bestellen. De doos wijnen wordt gratis geleverd in Hoofddorp en omgeving tot 25 km. Boven de 25 km komt er 6,50 euro bezorgkosten bij.

Bestellen: info@wellingtonwinery.nl