Wellington WineryWellington Winery is uw Wijnbedrijf in Spaarndam

Wellington Winery is uw Wijnbedrijf in Spaarndam

Kwaliteitswijnen van Wijnbedrijf Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren in Spaarndam aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online)wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties met mooie wijnen. Leer te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Spaarndam of op een andere lokatie!

Bekijk het bijzondere wijnaanbod van Wijnbedrijf Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste wijn door Wijnbedrijf Wellington Winery in Spaarndam voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wijnbedrijf Wellington Winery, is veel mogelijk en zelfs bij u in Spaarndam. Verder zijn wij als Wijnbedrijf uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of wijnen die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een cadeau, heeft Wijnbedrijf Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Spaarndam.

Óók bij Wijnbedrijf Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Spaarndam:

  • Voor bedrijven en particulieren: Wijnflessen van Wijnbedrijf Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Spaarndam.
  • Wijnopeners van Wijnbedrijf Wellington Winery, met eigen naam of logo, te bezorgen in Spaarndam.
  • Diverse geschenkverpakkingen zoals kartonnen of houten dozen/kistjes te leveren door Wijnbedrijf Wellington Winery en te bezorgen in Spaarndam.
  • Wijn cadeaubon van Wijnbedrijf Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Spaarndam met een passende wijn cadeaubon, te bezorgen in Spaarndam.
  • Proefdozen van Wijnbedrijf Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Spaarndam.

Wellington Winery uw Wijnbedrijf & Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery uw Wijnbedrijf & Wijn Express Service is de oplossing: wijn in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling bij Wijnbedrijf Wellington Winery in Spaarndam:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl