Wellington WineryWellington Winery is uw Wijnmaker in Zaandam

Wellington Winery is uw Wijnmaker in Zaandam

Kwaliteitswijnen van Wijnmaker Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren in Zaandam aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online)wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties met mooie wijnen. Leer te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Zaandam of op een andere lokatie!

Bekijk het bijzondere wijnaanbod van Wijnmaker Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste wijn door Wijnmaker Wellington Winery in Zaandam voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wijnmaker Wellington Winery, is veel mogelijk en zelfs bij u in Zaandam. Verder zijn wij als Wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of wijnen die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een cadeau, heeft Wijnmaker Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Zaandam.

Óók bij Wijnmaker Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Zaandam:

  • Voor bedrijven en particulieren: Wijnflessen van Wijnmaker Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Zaandam.
  • Wijnopeners van Wijnmaker Wellington Winery, met eigen naam of logo, te bezorgen in Zaandam.
  • Diverse geschenkverpakkingen zoals kartonnen of houten dozen/kistjes te leveren door Wijnmaker Wellington Winery en te bezorgen in Zaandam.
  • Wijn cadeaubon van Wijnmaker Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Zaandam met een passende wijn cadeaubon, te bezorgen in Zaandam.
  • Proefdozen van Wijnmaker Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Zaandam.

Wellington Winery uw Wijnmaker & Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery uw Wijnmaker & Wijn Express Service is de oplossing: wijn in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling bij Wijnmaker Wellington Winery in Zaandam:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl