Wellington Winery

Wellington Winery is uw Wine deliverer at home in Nootdorp

Wellington Winery is uw Wine deliverer at home in Nootdorp

Kwaliteitswijnen van Wine deliverer at home Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren in Nootdorp aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online)wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties met mooie wijnen. Leer te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Nootdorp of op een andere lokatie!

Bekijk het bijzondere wijnaanbod van Wine deliverer at home Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste wijn door Wine deliverer at home Wellington Winery in Nootdorp voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wine deliverer at home Wellington Winery, is veel mogelijk en zelfs bij u in Nootdorp. Verder zijn wij als Wine deliverer at home uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of wijnen die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een cadeau, heeft Wine deliverer at home Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Nootdorp.

Óók bij Wine deliverer at home Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Nootdorp:

  • Voor bedrijven en particulieren: Wijnflessen van Wine deliverer at home Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Nootdorp.
  • Wijnopeners van Wine deliverer at home Wellington Winery, met eigen naam of logo, te bezorgen in Nootdorp.
  • Diverse geschenkverpakkingen zoals kartonnen of houten dozen/kistjes te leveren door Wine deliverer at home Wellington Winery en te bezorgen in Nootdorp.
  • Wijn cadeaubon van Wine deliverer at home Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Nootdorp met een passende wijn cadeaubon, te bezorgen in Nootdorp.
  • Proefdozen van Wine deliverer at home Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Nootdorp.

Wellington Winery uw Wine deliverer at home & Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery uw Wine deliverer at home & Wijn Express Service is de oplossing: wijn in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling bij Wine deliverer at home Wellington Winery in Nootdorp:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl