Wellington Winery

Wellington Winery is uw Wine deliverer in Noord Holland

Wellington Winery is uw Wine deliverer in Noord Holland

Kwaliteitswijnen van Wine deliverer Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren in Noord Holland aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online)wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties met mooie wijnen. Leer te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Noord Holland of op een andere lokatie!

Bekijk het bijzondere wijnaanbod van Wine deliverer Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste wijn door Wine deliverer Wellington Winery in Noord Holland voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wine deliverer Wellington Winery, is veel mogelijk en zelfs bij u in Noord Holland. Verder zijn wij als Wine deliverer uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of wijnen die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een cadeau, heeft Wine deliverer Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Noord Holland.

Óók bij Wine deliverer Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Noord Holland:

  • Voor bedrijven en particulieren: Wijnflessen van Wine deliverer Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Noord Holland.
  • Wijnopeners van Wine deliverer Wellington Winery, met eigen naam of logo, te bezorgen in Noord Holland.
  • Diverse geschenkverpakkingen zoals kartonnen of houten dozen/kistjes te leveren door Wine deliverer Wellington Winery en te bezorgen in Noord Holland.
  • Wijn cadeaubon van Wine deliverer Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Noord Holland met een passende wijn cadeaubon, te bezorgen in Noord Holland.
  • Proefdozen van Wine deliverer Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Noord Holland.

Wellington Winery uw Wine deliverer & Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery uw Wine deliverer & Wijn Express Service is de oplossing: wijn in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling bij Wine deliverer Wellington Winery in Noord Holland:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl