Wellington Winery

Wellington Winery is uw Wine supplier in Nederhorst Den Berg

Wellington Winery is uw Wine supplier in Nederhorst Den Berg

Kwaliteitswijnen van Wine supplier Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren in Nederhorst Den Berg aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online)wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties met mooie wijnen. Leer te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Nederhorst Den Berg of op een andere lokatie!

Bekijk het bijzondere wijnaanbod van Wine supplier Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste wijn door Wine supplier Wellington Winery in Nederhorst Den Berg voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wine supplier Wellington Winery, is veel mogelijk en zelfs bij u in Nederhorst Den Berg. Verder zijn wij als Wine supplier uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of wijnen die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een cadeau, heeft Wine supplier Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Nederhorst Den Berg.

Óók bij Wine supplier Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Nederhorst Den Berg:

  • Voor bedrijven en particulieren: Wijnflessen van Wine supplier Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Nederhorst Den Berg.
  • Wijnopeners van Wine supplier Wellington Winery, met eigen naam of logo, te bezorgen in Nederhorst Den Berg.
  • Diverse geschenkverpakkingen zoals kartonnen of houten dozen/kistjes te leveren door Wine supplier Wellington Winery en te bezorgen in Nederhorst Den Berg.
  • Wijn cadeaubon van Wine supplier Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Nederhorst Den Berg met een passende wijn cadeaubon, te bezorgen in Nederhorst Den Berg.
  • Proefdozen van Wine supplier Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Nederhorst Den Berg.

Wellington Winery uw Wine supplier & Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery uw Wine supplier & Wijn Express Service is de oplossing: wijn in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling bij Wine supplier Wellington Winery in Nederhorst Den Berg:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl