Wellington WineryChampagne van Wellington Winery bezorgd in Heemstede

Champagne van Wellington Winery bezorgd in Heemstede

Champagne van Wellington Winery bezorgd in Heemstede. Champagne van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Champagne in Heemstede aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Champagne. Leer Champagne te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Heemstede of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Champagne van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Champagne, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Champagne, bezorgd door Wellington Winery in Heemstede voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Champagne en zelfs bezorgd bij u in Heemstede. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Champagne die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Champagne als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Heemstede.

Óók zijn Champagne bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Heemstede:

  • Voor bedrijven en particulieren: Champagne van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Heemstede.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Heemstede.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Champagne zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Heemstede.
  • Champagne cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Heemstede met een passende cadeaubon voor Champagne, te bezorgen in Heemstede.
  • Proefdozen met Champagne van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Heemstede.

Wellington Winery uw  Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Champagne (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Champagne wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Champagne meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Champagne snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Champagne onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Champagne bij Wellington Winery in Heemstede:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl