Wellington Winery

Duitse wijn van Wellington Winery bezorgd in Born

Duitse wijn van Wellington Winery bezorgd in Born

Duitse wijn van Wellington Winery bezorgd in Born. Duitse wijn van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Duitse wijn in Born aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Duitse wijn. Leer Duitse wijn te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Born of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Duitse wijn van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Duitse wijn, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Duitse wijn, bezorgd door Wellington Winery in Born voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Duitse wijn en zelfs bezorgd bij u in Born. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Duitse wijn die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Duitse wijn als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Born.

Óók zijn Duitse wijn bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Born:

  • Voor bedrijven en particulieren: Duitse wijn van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Born.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Born.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Duitse wijn zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Born.
  • Duitse wijn cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Born met een passende cadeaubon voor Duitse wijn, te bezorgen in Born.
  • Proefdozen met Duitse wijn van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Born.

Wellington Winery uw  Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Duitse wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Duitse wijn wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Duitse wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Duitse wijn snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Duitse wijn onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Duitse wijn bij Wellington Winery in Born:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl