Wellington Winery

Franse wijn van Wellington Winery bezorgd in Meerssen

Franse wijn van Wellington Winery bezorgd in Meerssen

Franse wijn van Wellington Winery bezorgd in Meerssen. Franse wijn van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Franse wijn in Meerssen aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Franse wijn. Leer Franse wijn te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Meerssen of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Franse wijn van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Franse wijn, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Franse wijn, bezorgd door Wellington Winery in Meerssen voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Franse wijn en zelfs bezorgd bij u in Meerssen. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Franse wijn die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Franse wijn als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Meerssen.

Óók zijn Franse wijn bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Meerssen:

  • Voor bedrijven en particulieren: Franse wijn van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Meerssen.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Meerssen.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Franse wijn zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Meerssen.
  • Franse wijn cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Meerssen met een passende cadeaubon voor Franse wijn, te bezorgen in Meerssen.
  • Proefdozen met Franse wijn van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Meerssen.

Wellington Winery uw  Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Franse wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Franse wijn wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Franse wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Franse wijn snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Franse wijn onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Franse wijn bij Wellington Winery in Meerssen:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl