Wellington Winery

Dessert wijnen van Wellington Winery bezorgd in Hoek van Holland

Dessert wijnen van Wellington Winery bezorgd in Hoek van Holland

Dessert wijnen van Wellington Winery bezorgd in Hoek van Holland. Dessert wijnen van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Dessert wijnen in Hoek van Holland aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Dessert wijnen. Leer Dessert wijnen te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Hoek van Holland of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Dessert wijnen van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Dessert wijnen, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Dessert wijnen, bezorgd door Wellington Winery in Hoek van Holland voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Dessert wijnen en zelfs bezorgd bij u in Hoek van Holland. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Dessert wijnen die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Dessert wijnen als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Hoek van Holland.

Óók zijn Dessert wijnen bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Hoek van Holland:

  • Voor bedrijven en particulieren: Dessert wijnen van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Hoek van Holland.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Hoek van Holland.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Dessert wijnen zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Hoek van Holland.
  • Dessert wijnen cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Hoek van Holland met een passende cadeaubon voor Dessert wijnen, te bezorgen in Hoek van Holland.
  • Proefdozen met Dessert wijnen van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Hoek van Holland.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Dessert wijnen (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Dessert wijnen wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Dessert wijnen meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Dessert wijnen snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Dessert wijnen onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Dessert wijnen bij Wellington Winery in Hoek van Holland:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl