Wellington Winery

Exclusieve wijn van Wellington Winery bezorgd in Medemblik

Exclusieve wijn van Wellington Winery bezorgd in Medemblik

Exclusieve wijn van Wellington Winery bezorgd in Medemblik. Exclusieve wijn van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Exclusieve wijn in Medemblik aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Exclusieve wijn. Leer Exclusieve wijn te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Medemblik of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Exclusieve wijn van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Exclusieve wijn, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Exclusieve wijn, bezorgd door Wellington Winery in Medemblik voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Exclusieve wijn en zelfs bezorgd bij u in Medemblik. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Exclusieve wijn die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Exclusieve wijn als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Medemblik.

Óók zijn Exclusieve wijn bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Medemblik:

  • Voor bedrijven en particulieren: Exclusieve wijn van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Medemblik.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Medemblik.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Exclusieve wijn zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Medemblik.
  • Exclusieve wijn cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Medemblik met een passende cadeaubon voor Exclusieve wijn, te bezorgen in Medemblik.
  • Proefdozen met Exclusieve wijn van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Medemblik.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Exclusieve wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Exclusieve wijn wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Exclusieve wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Exclusieve wijn snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Exclusieve wijn onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Exclusieve wijn bij Wellington Winery in Medemblik:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl