Wellington WineryExclusieve wijn van Wellington Winery bezorgd in Ouderkerk aan de Amstel

Exclusieve wijn van Wellington Winery bezorgd in Ouderkerk aan de Amstel

Exclusieve wijn van Wellington Winery bezorgd in Ouderkerk aan de Amstel. Exclusieve wijn van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Exclusieve wijn in Ouderkerk aan de Amstel aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Exclusieve wijn. Leer Exclusieve wijn te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Ouderkerk aan de Amstel of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Exclusieve wijn van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Exclusieve wijn, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Exclusieve wijn, bezorgd door Wellington Winery in Ouderkerk aan de Amstel voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Exclusieve wijn en zelfs bezorgd bij u in Ouderkerk aan de Amstel. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Exclusieve wijn die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Exclusieve wijn als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Ouderkerk aan de Amstel.

Óók zijn Exclusieve wijn bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Ouderkerk aan de Amstel:

  • Voor bedrijven en particulieren: Exclusieve wijn van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Ouderkerk aan de Amstel.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Ouderkerk aan de Amstel.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Exclusieve wijn zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Ouderkerk aan de Amstel.
  • Exclusieve wijn cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Ouderkerk aan de Amstel met een passende cadeaubon voor Exclusieve wijn, te bezorgen in Ouderkerk aan de Amstel.
  • Proefdozen met Exclusieve wijn van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Ouderkerk aan de Amstel.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Exclusieve wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Exclusieve wijn wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Exclusieve wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Exclusieve wijn snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Exclusieve wijn onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Exclusieve wijn bij Wellington Winery in Ouderkerk aan de Amstel:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl