Wellington WineryHeerlijke wijn van Wellington Winery bezorgd in De Lier

Heerlijke wijn van Wellington Winery bezorgd in De Lier

Heerlijke wijn van Wellington Winery bezorgd in De Lier. Heerlijke wijn van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Heerlijke wijn in De Lier aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Heerlijke wijn. Leer Heerlijke wijn te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in De Lier of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Heerlijke wijn van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Heerlijke wijn, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Heerlijke wijn, bezorgd door Wellington Winery in De Lier voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Heerlijke wijn en zelfs bezorgd bij u in De Lier. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Heerlijke wijn die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Heerlijke wijn als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in De Lier.

Óók zijn Heerlijke wijn bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in De Lier:

  • Voor bedrijven en particulieren: Heerlijke wijn van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in De Lier.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in De Lier.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Heerlijke wijn zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in De Lier.
  • Heerlijke wijn cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in De Lier met een passende cadeaubon voor Heerlijke wijn, te bezorgen in De Lier.
  • Proefdozen met Heerlijke wijn van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in De Lier.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Heerlijke wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Heerlijke wijn wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Heerlijke wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Heerlijke wijn snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Heerlijke wijn onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Heerlijke wijn bij Wellington Winery in De Lier:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl