Wellington WineryHeerlijke wijn van Wellington Winery bezorgd in Waddinxveen

Heerlijke wijn van Wellington Winery bezorgd in Waddinxveen

Heerlijke wijn van Wellington Winery bezorgd in Waddinxveen. Heerlijke wijn van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Heerlijke wijn in Waddinxveen aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Heerlijke wijn. Leer Heerlijke wijn te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Waddinxveen of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Heerlijke wijn van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Heerlijke wijn, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Heerlijke wijn, bezorgd door Wellington Winery in Waddinxveen voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Heerlijke wijn en zelfs bezorgd bij u in Waddinxveen. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Heerlijke wijn die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Heerlijke wijn als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Waddinxveen.

Óók zijn Heerlijke wijn bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Waddinxveen:

  • Voor bedrijven en particulieren: Heerlijke wijn van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Waddinxveen.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Waddinxveen.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Heerlijke wijn zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Waddinxveen.
  • Heerlijke wijn cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Waddinxveen met een passende cadeaubon voor Heerlijke wijn, te bezorgen in Waddinxveen.
  • Proefdozen met Heerlijke wijn van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Waddinxveen.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Heerlijke wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Heerlijke wijn wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Heerlijke wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Heerlijke wijn snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Heerlijke wijn onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Heerlijke wijn bij Wellington Winery in Waddinxveen:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl