Wellington Winery

Heerlijke wijnen van Wellington Winery bezorgd in Schiphol-Rijk

Heerlijke wijnen van Wellington Winery bezorgd in Schiphol-Rijk

Heerlijke wijnen van Wellington Winery bezorgd in Schiphol-Rijk. Heerlijke wijnen van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Heerlijke wijnen in Schiphol-Rijk aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Heerlijke wijnen. Leer Heerlijke wijnen te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Schiphol-Rijk of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Heerlijke wijnen van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Heerlijke wijnen, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Heerlijke wijnen, bezorgd door Wellington Winery in Schiphol-Rijk voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Heerlijke wijnen en zelfs bezorgd bij u in Schiphol-Rijk. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Heerlijke wijnen die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Heerlijke wijnen als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Schiphol-Rijk.

Óók zijn Heerlijke wijnen bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Schiphol-Rijk:

  • Voor bedrijven en particulieren: Heerlijke wijnen van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Schiphol-Rijk.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Schiphol-Rijk.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Heerlijke wijnen zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Schiphol-Rijk.
  • Heerlijke wijnen cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Schiphol-Rijk met een passende cadeaubon voor Heerlijke wijnen, te bezorgen in Schiphol-Rijk.
  • Proefdozen met Heerlijke wijnen van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Schiphol-Rijk.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Heerlijke wijnen (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Heerlijke wijnen wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Heerlijke wijnen meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Heerlijke wijnen snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Heerlijke wijnen onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Heerlijke wijnen bij Wellington Winery in Schiphol-Rijk:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl