Wellington Winery

Kwaliteits wijn van Wellington Winery bezorgd in Alphen aan den Rijn

Kwaliteits wijn van Wellington Winery bezorgd in Alphen aan den Rijn

Kwaliteits wijn van Wellington Winery bezorgd in Alphen aan den Rijn. Kwaliteits wijn van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Kwaliteits wijn in Alphen aan den Rijn aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Kwaliteits wijn. Leer Kwaliteits wijn te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Alphen aan den Rijn of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Kwaliteits wijn van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Kwaliteits wijn, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Kwaliteits wijn, bezorgd door Wellington Winery in Alphen aan den Rijn voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Kwaliteits wijn en zelfs bezorgd bij u in Alphen aan den Rijn. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Kwaliteits wijn die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Kwaliteits wijn als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Alphen aan den Rijn.

Óók zijn Kwaliteits wijn bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Alphen aan den Rijn:

  • Voor bedrijven en particulieren: Kwaliteits wijn van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Alphen aan den Rijn.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Alphen aan den Rijn.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Kwaliteits wijn zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Alphen aan den Rijn.
  • Kwaliteits wijn cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Alphen aan den Rijn met een passende cadeaubon voor Kwaliteits wijn, te bezorgen in Alphen aan den Rijn.
  • Proefdozen met Kwaliteits wijn van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Alphen aan den Rijn.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Kwaliteits wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Kwaliteits wijn wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Kwaliteits wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Kwaliteits wijn snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Kwaliteits wijn onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Kwaliteits wijn bij Wellington Winery in Alphen aan den Rijn:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl