Wellington Winery

Kwaliteits wijn van Wellington Winery bezorgd in Wormerveer

Kwaliteits wijn van Wellington Winery bezorgd in Wormerveer

Kwaliteits wijn van Wellington Winery bezorgd in Wormerveer. Kwaliteits wijn van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Kwaliteits wijn in Wormerveer aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Kwaliteits wijn. Leer Kwaliteits wijn te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Wormerveer of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Kwaliteits wijn van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Kwaliteits wijn, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Kwaliteits wijn, bezorgd door Wellington Winery in Wormerveer voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Kwaliteits wijn en zelfs bezorgd bij u in Wormerveer. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Kwaliteits wijn die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Kwaliteits wijn als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Wormerveer.

Óók zijn Kwaliteits wijn bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Wormerveer:

  • Voor bedrijven en particulieren: Kwaliteits wijn van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Wormerveer.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Wormerveer.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Kwaliteits wijn zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Wormerveer.
  • Kwaliteits wijn cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Wormerveer met een passende cadeaubon voor Kwaliteits wijn, te bezorgen in Wormerveer.
  • Proefdozen met Kwaliteits wijn van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Wormerveer.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Kwaliteits wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Kwaliteits wijn wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Kwaliteits wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Kwaliteits wijn snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Kwaliteits wijn onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Kwaliteits wijn bij Wellington Winery in Wormerveer:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl