Wellington WineryKwaliteits wijnen van Wellington Winery bezorgd in Berkel en Rodenrijs

Kwaliteits wijnen van Wellington Winery bezorgd in Berkel en Rodenrijs

Kwaliteits wijnen van Wellington Winery bezorgd in Berkel en Rodenrijs. Kwaliteits wijnen van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Kwaliteits wijnen in Berkel en Rodenrijs aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Kwaliteits wijnen. Leer Kwaliteits wijnen te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Berkel en Rodenrijs of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Kwaliteits wijnen van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Kwaliteits wijnen, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Kwaliteits wijnen, bezorgd door Wellington Winery in Berkel en Rodenrijs voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Kwaliteits wijnen en zelfs bezorgd bij u in Berkel en Rodenrijs. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Kwaliteits wijnen die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Kwaliteits wijnen als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Berkel en Rodenrijs.

Óók zijn Kwaliteits wijnen bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Berkel en Rodenrijs:

  • Voor bedrijven en particulieren: Kwaliteits wijnen van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Berkel en Rodenrijs.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Berkel en Rodenrijs.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Kwaliteits wijnen zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Berkel en Rodenrijs.
  • Kwaliteits wijnen cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Berkel en Rodenrijs met een passende cadeaubon voor Kwaliteits wijnen, te bezorgen in Berkel en Rodenrijs.
  • Proefdozen met Kwaliteits wijnen van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Berkel en Rodenrijs.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Kwaliteits wijnen (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Kwaliteits wijnen wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Kwaliteits wijnen meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Kwaliteits wijnen snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Kwaliteits wijnen onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Kwaliteits wijnen bij Wellington Winery in Berkel en Rodenrijs:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl