Wellington Winery

Mooie wijnen van Wellington Winery bezorgd in Den Hoorn

Mooie wijnen van Wellington Winery bezorgd in Den Hoorn

Mooie wijnen van Wellington Winery bezorgd in Den Hoorn. Mooie wijnen van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Mooie wijnen in Den Hoorn aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Mooie wijnen. Leer Mooie wijnen te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Den Hoorn of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Mooie wijnen van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Mooie wijnen, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Mooie wijnen, bezorgd door Wellington Winery in Den Hoorn voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Mooie wijnen en zelfs bezorgd bij u in Den Hoorn. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Mooie wijnen die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Mooie wijnen als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Den Hoorn.

Óók zijn Mooie wijnen bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Den Hoorn:

  • Voor bedrijven en particulieren: Mooie wijnen van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Den Hoorn.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Den Hoorn.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Mooie wijnen zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Den Hoorn.
  • Mooie wijnen cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Den Hoorn met een passende cadeaubon voor Mooie wijnen, te bezorgen in Den Hoorn.
  • Proefdozen met Mooie wijnen van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Den Hoorn.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Mooie wijnen (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Mooie wijnen wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Mooie wijnen meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Mooie wijnen snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Mooie wijnen onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Mooie wijnen bij Wellington Winery in Den Hoorn:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl