Wellington WineryRode wijn van Wellington Winery bezorgd in IJmuiden

Rode wijn van Wellington Winery bezorgd in IJmuiden

Rode wijn van Wellington Winery bezorgd in IJmuiden. Rode wijn van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Rode wijn in IJmuiden aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Rode wijn. Leer Rode wijn te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in IJmuiden of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Rode wijn van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Rode wijn, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Rode wijn, bezorgd door Wellington Winery in IJmuiden voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Rode wijn en zelfs bezorgd bij u in IJmuiden. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Rode wijn die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Rode wijn als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in IJmuiden.

Óók zijn Rode wijn bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in IJmuiden:

  • Voor bedrijven en particulieren: Rode wijn van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in IJmuiden.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in IJmuiden.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Rode wijn zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in IJmuiden.
  • Rode wijn cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in IJmuiden met een passende cadeaubon voor Rode wijn, te bezorgen in IJmuiden.
  • Proefdozen met Rode wijn van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in IJmuiden.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Rode wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Rode wijn wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Rode wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Rode wijn snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Rode wijn onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Rode wijn bij Wellington Winery in IJmuiden:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl