Wellington Winery

Rosé wijn van Wellington Winery bezorgd in Koog aan de Zaan

Rosé wijn van Wellington Winery bezorgd in Koog aan de Zaan

Rosé wijn van Wellington Winery bezorgd in Koog aan de Zaan. Rosé wijn van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Rosé wijn in Koog aan de Zaan aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Rosé wijn. Leer Rosé wijn te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Koog aan de Zaan of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Rosé wijn van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Rosé wijn, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Rosé wijn, bezorgd door Wellington Winery in Koog aan de Zaan voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Rosé wijn en zelfs bezorgd bij u in Koog aan de Zaan. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Rosé wijn die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Rosé wijn als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Koog aan de Zaan.

Óók zijn Rosé wijn bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Koog aan de Zaan:

  • Voor bedrijven en particulieren: Rosé wijn van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Koog aan de Zaan.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Koog aan de Zaan.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Rosé wijn zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Koog aan de Zaan.
  • Rosé wijn cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Koog aan de Zaan met een passende cadeaubon voor Rosé wijn, te bezorgen in Koog aan de Zaan.
  • Proefdozen met Rosé wijn van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Koog aan de Zaan.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Rosé wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Rosé wijn wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Rosé wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Rosé wijn snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Rosé wijn onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Rosé wijn bij Wellington Winery in Koog aan de Zaan:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl