Wellington WineryRosé wijnen van Wellington Winery bezorgd in Den Hoorn

Rosé wijnen van Wellington Winery bezorgd in Den Hoorn

Rosé wijnen van Wellington Winery bezorgd in Den Hoorn. Rosé wijnen van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Rosé wijnen in Den Hoorn aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Rosé wijnen. Leer Rosé wijnen te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Den Hoorn of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Rosé wijnen van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Rosé wijnen, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Rosé wijnen, bezorgd door Wellington Winery in Den Hoorn voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Rosé wijnen en zelfs bezorgd bij u in Den Hoorn. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Rosé wijnen die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Rosé wijnen als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Den Hoorn.

Óók zijn Rosé wijnen bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Den Hoorn:

  • Voor bedrijven en particulieren: Rosé wijnen van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Den Hoorn.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Den Hoorn.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Rosé wijnen zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Den Hoorn.
  • Rosé wijnen cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Den Hoorn met een passende cadeaubon voor Rosé wijnen, te bezorgen in Den Hoorn.
  • Proefdozen met Rosé wijnen van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Den Hoorn.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Rosé wijnen (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Rosé wijnen wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Rosé wijnen meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Rosé wijnen snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Rosé wijnen onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Rosé wijnen bij Wellington Winery in Den Hoorn:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl