Wellington Winery

Rosé wijnen van Wellington Winery bezorgd in Koog aan de Zaan

Rosé wijnen van Wellington Winery bezorgd in Koog aan de Zaan

Rosé wijnen van Wellington Winery bezorgd in Koog aan de Zaan. Rosé wijnen van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Rosé wijnen in Koog aan de Zaan aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Rosé wijnen. Leer Rosé wijnen te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Koog aan de Zaan of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Rosé wijnen van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Rosé wijnen, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Rosé wijnen, bezorgd door Wellington Winery in Koog aan de Zaan voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Rosé wijnen en zelfs bezorgd bij u in Koog aan de Zaan. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Rosé wijnen die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Rosé wijnen als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Koog aan de Zaan.

Óók zijn Rosé wijnen bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Koog aan de Zaan:

  • Voor bedrijven en particulieren: Rosé wijnen van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Koog aan de Zaan.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Koog aan de Zaan.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Rosé wijnen zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Koog aan de Zaan.
  • Rosé wijnen cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Koog aan de Zaan met een passende cadeaubon voor Rosé wijnen, te bezorgen in Koog aan de Zaan.
  • Proefdozen met Rosé wijnen van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Koog aan de Zaan.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Rosé wijnen (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Rosé wijnen wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Rosé wijnen meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Rosé wijnen snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Rosé wijnen onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Rosé wijnen bij Wellington Winery in Koog aan de Zaan:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl