Wellington WineryRosé wijnen van Wellington Winery bezorgd in Nootdorp

Rosé wijnen van Wellington Winery bezorgd in Nootdorp

Rosé wijnen van Wellington Winery bezorgd in Nootdorp. Rosé wijnen van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Rosé wijnen in Nootdorp aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Rosé wijnen. Leer Rosé wijnen te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Nootdorp of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Rosé wijnen van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Rosé wijnen, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Rosé wijnen, bezorgd door Wellington Winery in Nootdorp voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Rosé wijnen en zelfs bezorgd bij u in Nootdorp. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Rosé wijnen die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Rosé wijnen als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Nootdorp.

Óók zijn Rosé wijnen bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Nootdorp:

  • Voor bedrijven en particulieren: Rosé wijnen van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Nootdorp.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Nootdorp.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Rosé wijnen zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Nootdorp.
  • Rosé wijnen cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Nootdorp met een passende cadeaubon voor Rosé wijnen, te bezorgen in Nootdorp.
  • Proefdozen met Rosé wijnen van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Nootdorp.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Rosé wijnen (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Rosé wijnen wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Rosé wijnen meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Rosé wijnen snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Rosé wijnen onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Rosé wijnen bij Wellington Winery in Nootdorp:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl