Wellington Winery

Wijn van Wellington Winery bezorgd in Abcoude

Wijn van Wellington Winery bezorgd in Abcoude

Wijn van Wellington Winery bezorgd in Abcoude. Wijn van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Wijn in Abcoude aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Wijn. Leer Wijn te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Abcoude of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Wijn van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Wijn, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Wijn, bezorgd door Wellington Winery in Abcoude voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Wijn en zelfs bezorgd bij u in Abcoude. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Wijn die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Wijn als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Abcoude.

Óók zijn Wijn bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Abcoude:

  • Voor bedrijven en particulieren: Wijn van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Abcoude.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Abcoude.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Wijn zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Abcoude.
  • Wijn cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Abcoude met een passende cadeaubon voor Wijn, te bezorgen in Abcoude.
  • Proefdozen met Wijn van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Abcoude.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Wijn (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Wijn wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Wijn meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Wijn snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Wijn onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Wijn bij Wellington Winery in Abcoude:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl