Wellington WineryWijnen van Wellington Winery bezorgd in Hoorn

Wijnen van Wellington Winery bezorgd in Hoorn

Wijnen van Wellington Winery bezorgd in Hoorn. Wijnen van Wellington Winery zijn altijd van speciaal geselecteerde wijnhuizen en duurzame wijnbouw. Wij leveren Wijnen in Hoorn aan bedrijven (o.a. horeca) en particulieren. Ook voor wijnproeverijen en (online) wijnworkshops voor bijvoorbeeld (familie/vrienden)feestjes en bedrijfsuitjes, hebben wij interessante opties voor Wijnen. Leer Wijnen te ruiken, proeven, de smaken te herkennen en vooral wat uzelf lekker vindt, in Hoorn of op een andere lokatie!

Bekijk de bijzondere Wijnen van Wellington Winery. Van rood, wit tot rosé en mousserend. Wijnen, van Frankrijk en Italië tot Chili en Argentinië.

Op zoek naar de juiste Wijnen, bezorgd door Wellington Winery in Hoorn voor uzelf of uw relaties? Bij ons, Wellington Winery, is veel mogelijk wat betreft Wijnen en zelfs bezorgd bij u in Hoorn. Verder zijn wij als wijnmaker uniek met onze eigen wijnproductie in verschillende landen. Dus géén massaproductie of Wijnen die al op veel plekken worden verkocht.

Voor relatiegeschenken (kerst/Oud & Nieuw) of als u op zoek bent naar een Wijnen als cadeau, heeft Wellington Winery veel mogelijkheden om bij u te leveren in Hoorn.

Óók zijn Wijnen bij Wellington Winery te bestellen en te bezorgen in Hoorn:

  • Voor bedrijven en particulieren: Wijnen van Wellington Winery met een eigen etiket (bruiloft/jubileum/bedrijfslogo), wij kunnen deze voor u bedrukken. Aantallen vanaf 1 fles! Te bezorgen in Hoorn.
  • Wijnopeners met uw eigen naam of logo, te bezorgen in Hoorn.
  • Diverse geschenkverpakkingen voor Wijnen zoals kartonnen of houten dozen/kistjes, te leveren door ons en te bezorgen in Hoorn.
  • Wijnen cadeaubon van Wellington Winery: verras uw partner, medewerkers, familie of vrienden in Hoorn met een passende cadeaubon voor Wijnen, te bezorgen in Hoorn.
  • Proefdozen met Wijnen van Wellington Winery: deze kunt u zelf samenstellen uit rode, witte, rosé, en mousserende wijnen of een combinatie hiervan, te bezorgen in Hoorn.

Wellington Winery uw Wijn Express:

Bestelt u nu minimaal 1 doos Wijnen (6 flessen) dan komen wij deze zonder leveringskosten bij u thuis bezorgen in onderstaande plaatsen. Daarbuiten vragen wij een kleine bijdrage in de transport kosten.

Voor een complete Wijnen wijnlijst met prijzen stuur een mail.

Geen Wijnen meer in huis en de winkels zijn dicht…? Wellington Winery’s Wijn Express Service is de oplossing: Wijnen snel in huis! Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd! Binnen 1 uur in de onderstaande plaatsen.

  • wij leveren geen alcohol/Wijnen onder de 18 jaar (om ID kan gevraagd worden)
  • betaling contant of per pin
  • alle genoemde prijzen zijn inclusief btw
  • wij accepteren geen biljetten hoger dan € 50,00 i.v.m. beperkt wisselgeld bezorgers.
  • bezorging in Haarlemmermeer en omgeving, Hillegom, Rijsenhout, Nieuw-Vennep, Lisse, Schiphol Rijk

Voor een bestelling van Wijnen bij Wellington Winery in Hoorn:

Wellington Winery’s Wijn Express !! 06-15923062 of info@wellingtonwinery.nl