Wellington Winery

Nieuwe wijnhuizen

Nieuwe wijnhuizen in Spanje:

Wellington Winery heeft in  ons portfolio 2 nieuwe wijnhuizen uit Spanje erbij:

BODEGAS MEGIA E HIJOS, S.L.

Juan Antonio Megia besloot na jaren leiding gegeven te hebben aan enkele van de belangrijkste wijnhuizen van Valdepeñas een wijnbedrijf van meer dan honderd jaar over te nemen uit deze regio.

Valdepeñas, gelegen in de provincie Ciudad Real in het zuiden van Castilië, is een onafhankelijke Spaanse Apellation Origenes met ongeveer 25.000 hectare wijngaarden.

Corcovo, het belangrijkste merk van de wijnmakerij, is het resultaat van de inspanningen van de wijnmakerij om zijn toewijding aan de productie van goede kwaliteit uit te voeren, waar traditie en innovatie in perfecte harmonie naast elkaar bestaan.

Er wordt continue gewerkt aan innovatie en het resultaat is een assortiment van topkwaliteit van wijnen van de druiven: Airén, Verdejo, Muscat Petit Grain, Tempranillo en Syrah.

en uno de los certámenes más importantes del mundo, el Concurso Mundial de BruselasBodegas Megía e Hijos- Corcovo de Valdepeñas obtiene tres medallas en la XI Edición de Vinos de la Tierra del Quijote – ValdeREC

Corcovo blanco Airen DOP € 7,20

Corcovo Rosado Tempranillo € 7,30

Corcovo Roble DOP € 8,45

Corcovo Crianza DOP € 9,45

Corcovo Tempranillo Reserva DOP € 10,70

Voor de maand november en december 2023 speciale kennismakingsprijs: 10% korting bij afname van minimaal 6 flessen. Mix flessen mag ook.


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.